PlanetPress en Output4you

PlanetPress

Met wereldwijd duizenden succesvolle implementaties is PlanetPress een Document Management softwarepakket van internationale allure. Van het verwerken van retour komende documenten, de digitalisering en optimalisatie van documenten, tot het aansturen van hoog volume printers: PlanetPress is de totaaloplossing voor de document- en communicatieflow binnen uw bedrijf.

Output4you

Output4you heeft jarenlange ervaring met de consultancy en implementatie van complexe doch oplossingsgerichte applicaties van PlanetPress. Bovendien hebben wij een aantal modules en tools opgenomen in ons pakket waarmee we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Waar uw bedrijf zich op dit moment ook bevindt in de communicatieflow, met welke documentstromen u ook worstelt, we helpen u met advies, maatwerk en een prettige samenwerking.

Meer weten? Maak gauw een vrijblijvende afspraak voor een kop koffie.

Objectif Lune - Planetpress

Richard weet waar hij het over heeft. Hij koppelt kennis aan kunde.  Dus niet alleen iets beloven, maar het ook doen! Richard en Output4You denken met je mee. Dat is wat ons bevalt.

Gerard Beerepoot, Teamleider Techniek - Connect Assuradeuren

Richard heeft de volledige implementatie van ons bedrijf geregeld. Hij weet waar hij over praat en denkt met ons mee. TOP!! Je kunt op hem bouwen!!

Nicole Voortman, Laponder Voortman

De ervaring van Richard en zijn no-nonsense inbreng leidde tot een prachtige softwaretoepassing waar wij elke dag blij mee zijn. Daarnaast zijn de eindklanten er erg tevreden over!

Menno van Doorn, Volmachtmanager - NLG Verzekeringen B.V.

During our project Richard was capable to create the solutions we needed. By listening to our needs and advising us with potential alternatives, he helped us to achieve an even better result than we expected. Richard managed to communicate and interact with my colleagues in a very professional, friendly and positive way. 

Arno Hellwig, Business support manager

Richard van Output4you heeft ons begeleid met de volledige implementatie van PlanetPress binnen onze organisatie. Dat heeft hij op een perfecte wijze gedaan. Wij hebben als organisatie daarmee een geweldige sprong voorwaarts gezet in een zeer efficiënte werkwijze van communiceren met onze relaties. Uiteindelijk heeft deze investering ook nog eens een mooie kostenbesparing opgeleverd.

Frank Musters , Johanknegt Adviesgroep BV

Is output management de oplossing voor uw bedrijf?

Worstelt uw IT- of communicatieafdeling met de documentstromen binnen uw bedrijf? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe Output4you ook binnen uw onderneming een moderne en servicegerichte communicatieflow mogelijk maakt.

Wie is Output4you?

Output4you is specialist in output management. Wij voegen alle losse eindjes van uw correspondentie samen tot een vloeiende communicatiestroom. Daarvoor maken we gebruik van de software van PlanetPress Connect. U krijgt daarmee via één platform de controle over de creatie, distributie en verwerking van al uw documenten. 


Neem contact op