Richard weet waar hij het over heeft. Hij koppelt kennis aan kunde.  Dus niet alleen iets beloven, maar het ook doen! Richard en Output4You denken met je mee. Dat is wat ons bevalt.

Gerard Beerepoot, Teamleider Techniek - Connect Assuradeuren

Richard heeft de volledige implementatie van ons bedrijf geregeld. Hij weet waar hij over praat en denkt met ons mee. TOP!! Je kunt op hem bouwen!!

Nicole Voortman, Laponder Voortman

De ervaring van Richard en zijn no-nonsense inbreng leidde tot een prachtige softwaretoepassing waar wij elke dag blij mee zijn. Daarnaast zijn de eindklanten er erg tevreden over!

Menno van Doorn, Volmachtmanager - NLG Verzekeringen B.V.

During our project Richard was capable to create the solutions we needed. By listening to our needs and advising us with potential alternatives, he helped us to achieve an even better result than we expected. Richard managed to communicate and interact with my colleagues in a very professional, friendly and positive way. 

Arno Hellwig, Business support manager

Richard van Output4you heeft ons begeleid met de volledige implementatie van PlanetPress binnen onze organisatie. Dat heeft hij op een perfecte wijze gedaan. Wij hebben als organisatie daarmee een geweldige sprong voorwaarts gezet in een zeer efficiƫnte werkwijze van communiceren met onze relaties. Uiteindelijk heeft deze investering ook nog eens een mooie kostenbesparing opgeleverd.

Frank Musters , Johanknegt Adviesgroep BV