Alliance Partner

We helpen bedrijven hun zakelijke communicatie te automatiseren met onze oplossingen voor digitale transformatie. We ontwikkelen, beheren, distribueren en automatiseren transactionele documenten en bieden tegelijkertijd oplossingen voor systeemintegratie.

Al enige tijd werken Bluem en Output4you samen om onze gezamenlijke klanten te voorzien van een iDeal functionaliteit.

Bluem is een zelfstandig Nederlandse betaalspecialist, dat een cloudplatform heeft ontwikkeld voor het afhandelen van online betalingen, machtigingen, identificatiediensten en IBAN-naamchecks. Payment providers zijn vaak prominent aanwezig met hun merk in het betaalproces. Bluem niet. Ze zijn onzichtbaar voor klanten en de klanten krijgen een Fantastische betaalpagina in de stijl van het eigen merk

Via PlanetPress versturen onze klanten grote hoeveelheden facturen per mail welke nu voorzien zijn van een iDeal betaalverzoek, facturen worden hierdoor sneller betaald, 

We zien het steeds vaker, klanten willen de tijd beter besteden dan bezig zijn met het inpakwerk van de uitgaande post, Output4you levert samen met Jetmail oplossingen voor uw print verwerking

Jetmail is een familiebedrijf opgericht in 1988. In onze indrukwekkende productiehallen van meer dan 10.000m2 verzorgen we elke postmailing volledig in eigen beheer. Groot of klein. Eenvoudig of complex. Jetmail heeft alle diensten onder één dak: printen, vouwen, couverteren en verzenden. Het versturen van facturen, loonstroken, verzekeringspolissen, bankafschriften en andere vertrouwelijke documenten is een vorm van transactiemail.

Wat u ook wil versturen. Bij ons kunt u erop rekenen dat uw boodschap bij de juiste persoon aankomt.

Grijpma AsG is een consultancybedrijf gespecialiseerd in het ondersteunen van assurantiebedrijven en verzekeringsmaatschappijen bij het automatiseren van hun verzekeringsadministratie en management informatiesystemen.

Het team weet waar zij het over hebben. Zij koppelen kennis aan kunde. Niet alleen iets beloven, maar het ook doen! Output4You denkt met je mee. Dat is wat ons bevalt.

Gerard Beerepoot, Teamleider Techniek - Connect Assuradeuren

Het team heeft de volledige implementatie van ons bedrijf geregeld. Zij weten waar zij over praten en denken met ons mee. TOP!! Je kunt op hun bouwen!!

Nicole Voortman, Laponder Voortman

De ervaring van het team en hun no-nonsense inbreng leidde tot een prachtige softwaretoepassing waar wij elke dag blij mee zijn. Daarnaast zijn de eindklanten er erg tevreden over!

Menno van Doorn, Volmachtmanager - NLG Verzekeringen B.V.

During our project they were capable to create the solutions we needed. By listening to our needs and advising us with potential alternatives, they helped us to achieve an even better result than we expected. The team managed to communicate and interact with my colleagues in a very professional, friendly and positive way. 

Arno Hellwig, Business support manager

Output4you heeft ons begeleid met de volledige implementatie van PlanetPress binnen onze organisatie. Dat hebben zij op een perfecte wijze gedaan. Wij hebben als organisatie daarmee een geweldige sprong voorwaarts gezet in een zeer efficiënte werkwijze van communiceren met onze relaties. Uiteindelijk heeft deze investering ook nog eens een mooie kostenbesparing opgeleverd.

Frank Musters , Johanknegt Adviesgroep BV