Alliance Partner

We helpen bedrijven hun zakelijke communicatie te automatiseren met onze oplossingen voor digitale transformatie. We ontwikkelen, beheren, distribueren en automatiseren transactionele documenten en bieden tegelijkertijd oplossingen voor systeemintegratie.

Veel van onze klanten maken gebruik van de VPO Online Werkplek, een op maat gemaakte, optimaal beveiligde omgeving voor software, data, applicaties, mail - en alles wat daarmee samenhangt. VPO regelt onderhoud, beheer en support.

Output4you werkt hierdoor vaak samen met de
IT-specialisten van VPO, waarbij VPO de hosting van de PlanetPress servers van onze klanten onder haar hoede neemt.

Tijdens de implementatie van PlanetPress hebben we nauw contact om een snelle en probleemloze livegang te kunnen realiseren. Is de klant eenmaal live, dan onderhouden we regelmatig contact met de VPO Service Desk. De lijntjes blijven kort, upgrades en storingen worden snel en deskundig afgehandeld.

Onder het motto 'Vrijheid door openheid' heeft VPO zich in de markt gezet als de betrouwbare partner in IT-oplossingen. Die status kunnen we beamen: de samenwerking met VPO is makkelijk, professioneel en open.

Al enige tijd werken Bluem en Output4you samen om onze gezamenlijke klanten te voorzien van een iDeal functionaliteit.

Bluem is een zelfstandig Nederlandse betaalspecialist, dat een cloudplatform heeft ontwikkeld voor het afhandelen van online betalingen, machtigingen, identificatiediensten en IBAN-naamchecks. Payment providers zijn vaak prominent aanwezig met hun merk in het betaalproces. Bluem niet. Ze zijn onzichtbaar voor klanten en de klanten krijgen een Fantastische betaalpagina in de stijl van het eigen merk

Via PlanetPress versturen onze klanten grote hoeveelheden facturen per mail welke nu voorzien zijn van een iDeal betaalverzoek, facturen worden hierdoor sneller betaald, 

We zien het steeds vaker, klanten willen de tijd beter besteden dan bezig zijn met het inpakwerk van de uitgaande post, Output4you levert samen met Jetmail oplossingen voor uw print verwerking

Jetmail is een familiebedrijf opgericht in 1988. In onze indrukwekkende productiehallen van meer dan 10.000m2 verzorgen we elke postmailing volledig in eigen beheer. Groot of klein. Eenvoudig of complex. Jetmail heeft alle diensten onder één dak: printen, vouwen, couverteren en verzenden. Het versturen van facturen, loonstroken, verzekeringspolissen, bankafschriften en andere vertrouwelijke documenten is een vorm van transactiemail.

Wat u ook wil versturen. Bij ons kunt u erop rekenen dat uw boodschap bij de juiste persoon aankomt.

Grijpma AsG is een consultancybedrijf gespecialiseerd in het ondersteunen van assurantiebedrijven en verzekeringsmaatschappijen bij het automatiseren van hun verzekeringsadministratie en management informatiesystemen.

Richard weet waar hij het over heeft. Hij koppelt kennis aan kunde.  Dus niet alleen iets beloven, maar het ook doen! Richard en Output4You denken met je mee. Dat is wat ons bevalt.

Gerard Beerepoot, Teamleider Techniek - Connect Assuradeuren

Richard heeft de volledige implementatie van ons bedrijf geregeld. Hij weet waar hij over praat en denkt met ons mee. TOP!! Je kunt op hem bouwen!!

Nicole Voortman, Laponder Voortman

De ervaring van Richard en zijn no-nonsense inbreng leidde tot een prachtige softwaretoepassing waar wij elke dag blij mee zijn. Daarnaast zijn de eindklanten er erg tevreden over!

Menno van Doorn, Volmachtmanager - NLG Verzekeringen B.V.

During our project Richard was capable to create the solutions we needed. By listening to our needs and advising us with potential alternatives, he helped us to achieve an even better result than we expected. Richard managed to communicate and interact with my colleagues in a very professional, friendly and positive way. 

Arno Hellwig, Business support manager

Richard van Output4you heeft ons begeleid met de volledige implementatie van PlanetPress binnen onze organisatie. Dat heeft hij op een perfecte wijze gedaan. Wij hebben als organisatie daarmee een geweldige sprong voorwaarts gezet in een zeer efficiënte werkwijze van communiceren met onze relaties. Uiteindelijk heeft deze investering ook nog eens een mooie kostenbesparing opgeleverd.

Frank Musters , Johanknegt Adviesgroep BV